Våra grundare

Bakom varje produkt finns det människor som arbetar hårt och har en passion för naturlig och ren skönhet. Vi inspireras av entreprenörerna som skapat varumärkena vi säljer på DAGG, och vi tycker att deras berättelser är värda att dela.

 • Neada Deters

  Precis som så många andra kvinnor har jag aldrig känt mig representerad av skönhetsbranschen. Det var inte en värld av inkludering och det ville jag ändra på med LESSE.

  Läs mer 
 • Bea Fagerholt och Liv Winther

  HONEY vill vara ett hälsosamt och medvetet val för den gravida kvinnan, ammande modern eller någon som helt enkelt önskar använda testade och effektiva ingredienser. HONEY är resultatet av duons djupa förståelse för effektiv och naturlig hudvård.

  Läs mer 
 • Molly Nord

  "När jag fick min första dotter tvekade jag aldrig på att ge henne samma kvalitet på hudvård som jag själv använder - 100% naturlig, ekologisk och vänlig för mikrobiomet".

  Läs mer 
 • Levi och Mushie Feigenson

  Paret Feigenson hade en utmaning i att hitta både estetiskt vackra bebisprodukter som samtidigt skulle vara säkra och praktiska. För att lösa det problemet startade de tillsammans Mushie.

  Läs mer 
 • Gabrielle Mirkin och Luke Harwood

  Vår delade passion för jorden och naturliga produkter kan spåras tillbaka till vår barndom i Nya Zeeland.

  Läs mer  
 • Cecilie Hjelmager and Julie Herskin

  We're serious about pleasure, which means we're giving intimacy the respect it deserves with high quality products and honest stories.

  Learn more 
1 av 6