Välkommen till DAGG

DAGG är en premium online boutique som erbjuder ett noggrant utvalt sortiment av säkra och rena skönhetsmärken som passar hela familjen.

Vi erbjuder exklusiva kvalitetsprodukter inom naturlig skönhet som är fria från skadliga kemikalier och gifter. Oavsett om du förbereder dig för att bli mamma eller helt enkelt vill införa hälsosammare skönhetsvanor i din rutin, är DAGG din nya go-to plats.

Våra handplockade varumärken är säkra att använda under alla skeden i ditt liv, inklusive graviditet och amning. Vi erbjuder också ett utbud av produkter för bebisar och barn, så att du kan känna dig trygg med att hela din familj använder snälla och skonsamma produkter.

Vår vision

DAGGs vision är att vara den mest inspirerande och utbildande platsen att besöka när du vill köpa rena skönhetsprodukter. För oss handlar ren skönhet om att omfamna medvetna val som inte bara förbättrar din skönhetsrutin utan också gör gott för planeten.

Vi tycker att hållbarhet borde vara en del av varje persons tankesätt och livsstil. Det är viktigt för oss att samarbeta med varumärken som delar vår vision och är engagerade i att minimera sin miljöpåverkan så mycket som möjligt. Som en e-handelsplattform inser vi att detta är en utmanande uppgift och vi strävar efter att göra kontinuerliga förbättringar med varje steg vi tar.

Förpackningen och materialet i de produkter vi säljer är till stor del tillverkade av återvunnet material och är återvinningsbara. De kartonger vi skickar i har det miljövänliga certifikatet FSC och stämpeln på kartongerna görs med vattenbaserad bläck.

Vår historia

DAGG grundades i Stockholm år 2023 av Sarah och Bérengère, två vänner och hudvårds entusiaster med lång erfarenhet från skönhetsbranschen. De ville skapa en unik och inspirerande plats där kvinnor kunde köpa hudvårdsprodukter som var lämpliga och säkra under alla skeden i livet, inklusive graviditet och amning.

När duon blev gravida med sina första barn insåg de att det saknades ett ställe där kvinnor kunde hitta skönhetsprodukter som var fria från skadliga ingredienser och skonsamma mot både huden & miljön. Med det i åtanke skapades DAGG Beauty.